MÒDUL 3

TEMA 1: COMPETÈNCIA DIGITAL DE L'ALUMNAT I TRANSVERSALITAT CURRICULAR


Desprès de revisar i reflexionar sobre tots els documents d'aquest nou bloc, puc dir que m’han semblat molt interesants i que el vídeo del Sugata, és genial.
Penso que el debat que s’ha generat amb totes les idees de les companyes, és brillant. Teniu tota la raó.
En quant al document de les competències bàsiques de l’àmbit digital, dins les quatre dimensions, segons el meu pare, crec que hi ha una dimensió que encara queda molta feina per fer de cara als més joves, aquesta és el bloc d’hàbits, civisme i identitat digital. Com he dit en altres debats, penso que la pressa de consciencia de tot el que suposa penjar coses a les xarxes, s’ha de treballar encara molt més.
I per últim i com ja han dit anteriorment les meves companyes, penso que el rol del docent ha de canviar ja. No s’ha de tenir por als canvis i s’ha de ser valent i afrontar totes les noves situacions. Gràcies a formacions, xarrades i cursos com aquest, tots anem aprenent i poc a poc tots arribarem a un nivell molt elevat.

    PROPOSTA DIDÀCTICA MEDIADA PER

    TECNOLOGIES

    Aquestes tres últimes setmanes del mòdul tres, hem tingut que elaborar una proposta didàctica mediada per la tecnologia en grup. Aquest està format per l'Eulàlia, l'Elisabet i jo.


    No hay comentarios:

    Publicar un comentario